Residentie Lappersfort: klaar voor de toekomst met Qbus

“DIT INSTAPSYSTEEM VAN QBUS WAS PRECIES WAAR WE NAAR OP ZOEK WAREN.”

“Zo heeft elk appartement een Alles Uit-knop aan de voordeur waarmee via één druk op de knop de verlichting, en volgens de wensen van de bewoner, de screens en het stopcontact van het koffieapparaat worden uitgeschakeld. Ook in de hoofdslaapkamer – de Master Bedroom – is een Alles Uit-knop aanwezig, en is ook een paniekknop. Het Qbus Stand-Alone systeem bevat ook timers, zodat bijvoorbeeld de verlichting in de entree automatisch wordt uitgeschakeld na 20 minuten.”

Elk appartement is standaard voorzien met het Qbus Stand-Alone systeem; als de koper meer functies wenst kan dit eenvoudigweg door de toevoeging van de intelligente Qbus Controller op de daarvoor voorziene plek in de elektriciteitskast. Dit kan bij het betrekken van het appartement of jaren later, want Qbus systemen blijven steeds compatibel met eerdere versies.

“Met deze basisuitrusting hebben we een antwoord voor levensloop-bestendige appartementen in de toekomst” vertelt Frederik Huys. Klanten die hun appartement kopen op 65-jarige leeftijd, kunnen kiezen om pas na enkele jaren hun Qbus Stand-Alone systeem uit te breiden naar een Qbus Full systeem. Dan kunnen ze bijvoorbeeld via additionele noodknoppen en / of detectoren alarmen uitsturen naar de buurman, naar familie of zelfs een zorgorganisatie wanneer dit nodig is.”

+31 (0)78 303 68 12