Een betaalbare domotica-oplossing 

Er wordt al snel gedacht dat domotica een prijzige oplossing is. Voorheen klopte dat ook wel, omdat het een relatief nieuwe technische ontwikkeling betrof. Inmiddels is de domoticamarkt echter de kinderschoenen ontgroeid en kunnen we stellen dat Qbus prachtige mogelijkheden biedt voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.  

Het intuïtieve karakter zorgt ervoor dat u het systeem snel onder de knie heeft met als groot voordeel dat aanpassingen door uzelf of de installateur uitgevoerd kunnen worden, zonder dat u er dure programmeurs bij hoeft te roepen. In alle gevallen is Qbus het merk dat meer waar voor uw geld biedt.

Waarom Qbus? Makkelijke, flexibele en toekomstgerichte topkwaliteit

Qbus domotica is laagdrempelig en verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs door te starten met een Qbus Stand-Alone installatie. Een Qbus Stand-Alone installatie bevat al energie-efficiënte “Alles Uit”-knoppen, zal je minder kosten dan de som van de genoemde slimme toestellen, vereist geen abonnement en geeft je onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden om ook later de nieuwste slimme technieken toe te voegen.

Een Qbus Stand-Alone installatie kan altijd uitgebreid worden naar een Qbus Full Installatie door het toevoegen van een slimme centrale Qbus Controller. De gratis software-updates zorgen ervoor dat de modules in jouw installatie ook nieuwe functionaliteiten kunnen ondersteunen.

Met een slimme Qbus installatie blijf je Baas in eigen huis

Een Full Qbus installatie integreert naadloos verwarming, koeling, ventilatie, veiligheid, verlichting, screens, poorten, audio en nog zoveel meer. Het Qbus systeem is makkelijk te installeren, kan eenvoudig bediend en gecontroleerd worden vanaf elke mogelijke schakelaar, tablet, smartphone of PC en is steeds verder uitbreidbaar.

De Qbus modules vormen één geïntegreerd systeem in plaats van aparte stuuroplossingen. Alle verschillende technieken binnen de woning worden naadloos met elkaar verbonden. De communicatie tussen al deze technieken wordt aangestuurd door een slimme, centrale Qbus Controller of Ubie. Hierdoor is Qbus prima in staat te communiceren met bestaande slimme producten, zoals Philips Hue, Sonos, Bose etc. Uw installateur kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de bestaande systemen met maximaal gebruiksgemak voor u.

+31 (0)78 303 68 12