Qbus maakt uw woning slim: Plug in, play together and let it grow

Als gebruiker kies je zelf hoe uitgebreid je jouw systeem wilt maken en wat voor jou de belangrijkste aandachtspunten zijn. En dit alles om meer comfort en gemoedsrust te bieden aan de bewoner én om het energieverbruik te verlagen.

Wanneer je met je auto een tunnel in rijdt, springen de lichten automatisch aan. De ruitenwissers starten vanzelf zodra het regent. De passagiers kunnen zelf hun temperatuur instellen. En met één druk op de knop wordt alles aan- of uitgeschakeld. Dergelijke toepassingen in een auto vinden we vanzelfsprekend, maar in de meeste woningen is dit niet het geval. En dit terwijl een woning de belangrijkste investering is van de meesten onder ons.

Omdat u niet weet wat morgen brengt, is Qbus voorbereid op de toekomst

De tijd gaat snel en de techniek al helemaal. De kracht van het Qbus-systeem ligt in de mogelijkheid om verschillende technieken met elkaar te laten communiceren en op elkaar in te laten spelen. Nieuwe ontwikkelingen en toepassingen communiceren zonder problemen met eerder geleverde componenten.

Waar u vandaag misschien voldoende heeft aan een oplossing voor uw energie- en comforttoepassingen, kan het zijn dat u op termijn ook levensbestendige oplossingen geïntegreerd wilt zien. Ook daarop is Qbus voorbereid, zodat u ook in de toekomst weet dat uw investering verder uitgebouwd kan worden naar uw wensen.

Een Qbus woning zorgt voor je, past zich aan aan jouw levensfase!

Een “gewone” woning aanpassen met de nodige technologieën en diensten die kunnen worden ingezet zodat het voor een bewoner mogelijk wordt om langer thuis te wonen (levensloopbestendige woning). Qbus Care kan een oplossing aanbieden, volledig naar wens en behoefte van de bewoner zelf.

Slimme woningen kunnen ook het leven van zorgbehoevenden makkelijker, veiliger en comfortabel maken. Ook zorgverstrekkers hebben baat bij technologieën die woningen intelligenter maken, zowel om mogelijke probleemsituaties te voorkomen als om efficiënter te kunnen werken. Met Qbus bent u verzekerd van een passende oplossing voor elke levensfase en/of levenssituatie.

Qbus doet de Avondzon schijnen

 

+31 (0)78 303 68 12